Web Analytics Made Easy - Statcounter

آلبوم The long march (راه‌پیمایی) کاری از برادارن «جبران» و با صدای راجر واترز و محمد معتمدی منتشر شد، معتمدی در این آلبوم یک قطعه خوانده که نام آلبوم نیز هست.

محمد معتمدی خواننده شناخته‌شده ایرانی یکی از خوانندگان آلبوم The long march(راه پیمایی) است. او درباره این اثر می‌گوید: «این آلبوم متعلق به گروه «تریو جبران» است که اعضایش را برادران فلسطینیِ جبران به نام‌های سمیر، ویسام و ادنان تشکیل می‌دهند و قرار است ۱۲ اکتبر(۲۰ مهر ۱۳۹۷) این آلبوم به صورت رسمی رونمایی شود اما از هم‌اکنون در سایت‌های معتبر موسیقی در سراسر دنیا قابل خریداری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

معتمدی ادامه می‌دهد: «من در این آلبوم یک قطعه خوانده‌ام که نامش The long march است و نام همین قطعه را هم برای آلبوم انتخاب کرده‌اند. برای این قطعه من شعری از اشعار خواجوی کرمانی انتخاب کرده‌ام و به صورت آوازی بر روی قطعه‌ای از تریو جبران و در «بیات اصفهان» خوانده‌ام.»

این خواننده موسیقی ایرانی ادامه می‌دهد: «مبنای نام‌گذاری این آلبوم و قطعه‌هایش اشعار و متون شاعر معروف فلسطینی «محمود درویش» است که این نام‌ها برمبنای واژگانِ شعریِ «محمود درویش» انتخاب شده است. در واقع خط ربطِ قطعه‌های این آلبوم، سروده‌های محمود درویش است.»

خط و ربط آلبوم سروده‌های محمود درویش است جایگاه جهانی «راجر واترز»

معتمدی درباره جایگاه «محمود درویش» در میان مردم فلسطین می‌گوید: «محمود درویش آدم مبارزی بوده و در میان فلسطینیان و حتی در میان یهودیان چهره‌ی قابل احترامی است.»

همچنین یکی از قطعه‌های این آلبوم با عنوان carry the earth را «راجر واترز» خوانده که شعرش از سروده‌های خودِ واترز است. این خواننده که جایگاهی جهانی در موسیقی دارد، این قطعه را به یادِ چهار پسر بچه‌ای ساخته که در سال ۲۰۱۴ در سواحل غزه، توسط رژیم صهیونیستی کشته شدند.

این آلبوم با صدای محمود درویش شروع می‌شود و در قطعه دوم اثری با صدای محمد معتمدی شنیده می‌شود. حبیب مفتاح و یوسف هُبِیش نوازندگان سازهای کوبه‌ای در این آلبوم هستند.

محمود درویش کیست ؟

در زندگینامه محمود درویش شاعر فلسطینی اینگونه آمده است که : محمود درویش چهره ماندگار ادبیات پایداری، در ۱۳ مارس ۱۹۴۱ در دهکده‌ ای از فلسطین به نام “بروه” دیده به جهان گشود. محمود درویش یکی از سرشناس‌ ترین شاعران عرب بود که شعرهایش محصول آوارگی‌ در فلسطین اشغالی است. این “بروه” همان است که ناصر خسرو از آنجا گذر کرده و می‌ نویسد: “به دهی رسیدم که آن را بروه می‌ گفتند. آنجا قبر عیش و شمعون علیهما‌السلام را زیارت کردم.”

اسرائیلی‌ ها این دهکده را به آتش کشیدند و محمود درویش 6 ساله بود که مجبور شد به همراه خانواده‌ اش به لبنان پناهنده شود. سرانجام پس از مقاومت‌ های بسیار دهکده “بروه” از دست اسرائیلی‌ ها خارج شد و هنگامی که اهالی وارد دهکده شدند همه چیز از بین رفته بود.

خاطره محمود درویش از دهکده کحل زندگیش

محمود درویش در گفت‌ و گویی می‌ گوید: “به یاد دارم که 6 ساله بودم. در دهکده‌ ای آرام و زیبا زندگی می‌ کردیم. خوب به یاد دارم. در یکی از شب‌ های تابستان که معمولاً عادت اهل ده این است که روی پشت بام بخوابند. مادرم ناگهان مرا از خواب بیدار کرد و دیدم که داریم با صدها تن از مردم دهکده در میان بیشه‌ ها فرار می‌ کنیم. گلوله‌ های سربی از روی سر ما می‌ گذشت…”

محمود درویش بعدها در مبارزات مردم فلسطین شرکت نمود و این زمانی بود که ۱۴ سال بیشتر نداشت. او در شهر حیفا به زندان افتاد و از آن پس مرتب گرفتار پلیس بود. باید مرتب خود را به صورت هفتگی معرفی میکرد.

محمود درویش سرودن را از زمانی که در مدرسه در حال تحصیل بود شروع کرده بود و نخستین مجموعه ‌آثارش در سال ۱۹۶۰ منتشر شد یعنی زمانی که تنها 19 سال داشت. با دومین مجموعه‌ اش برگ‌ های زیتون (اوراق الزیتون) ۱۹۶۴ به عنوان یکی از شاعران پیشرو شعر مقاومت شناخته شد. اشعار محمود درویش دارای 2 موضوع عمده و کلی است: عشق و سیاست.

محمود درویش در سال ۱۹۷۰ برای ادامه تحصیل به مسکو سفر کرد و پس از مدتی به قاهره رفت.

محمود درویش چند سال عضو کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین بود. درویش همچنین رئیس اتحادیه نویسندگان فلسطینی می باشد و بنیان‌ گذار یکی از مهمترین فصل‌ نامه‌ های ادبی و مدرن جهان عرب به نام “الکرمل” است. محمود درویش همراه با “ژاک دریدا”، “پی‌ یر بوردیو”، پارلمان بین‌ المللی نویسندگان را تأسیس کردند.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۷۵۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله»
  • پولاد کیمیایی برای نمایش «گالیله» می‌خواند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد